На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 4 займання

Березень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 1800 | Коментарі: 0

14 березня о 15:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Елеваторній с. Мошорине Знам’янського району.

Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 52 м2 речей домашнього вжитку, покрівлі та перекриття господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 16:07 пожежу було локалізовано та о 17:13 ліквідовано.

До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та місцевої пожежної команди ТОВ «Рос-Агро».

О 17:53 стало відомо про займання 500 кг сіна та 40 м2 сінника на території приватного домоволодіння по вул. Шевченка с. Бутівське Олександрійського району, яке о 19:45 ліквідували бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія спільно з МПК с. Протопопівка.
О 19:00 виникла пожежа 6 м2 підлоги в нежитловій будівлі по вул. Заводській м. Благовіщенське, яку ліквідували рятувальники 26-ї ДПРЧ спільно з МПК с. Йосипівка.

14 березня о 15:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Елеваторній с. Мошорине Знам’янського району.

Вже 15 березня о 02:20 виникла пожежа по вул. Гагаріна с. Червона Кам’янка Олександрівського району. Там горіло 50 м2 покрівлі та 15 м2 веранди приватного житлового будинку. До ліквідації пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool