На Кіровоградщині у житловому секторі рятувальники ліквідували 2 пожежі

Грудень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 611 | Коментарі: 0

19 грудня о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єгорова, що в обласному центрі.

Як з’ясувалось, горіло 10 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. О 13:00 пожежу було локалізовано та о 13:37 – ліквідовано. До гасіння залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 18:02 стало відомо про пожежу на вул. Дружби с. Таужне Гайворонського району. Там горіло пожежа 55 м2 покрівлі та 24 м2 домашніх речей у житловому будинку. О 19:18 займання було локалізовано та о 20:54 – ліквідовано. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон та 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool