На Кіровоградщині у житловому секторі продовжують проводити роз’яснювальну роботу

Жовтень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

17 жовтня працівники Управління ДСНС в області провели інформаційну роз’яснювальну роботу щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті у с. Степове Кіровоградського району. 

У процесі відпрацювання житлового сектора рятувальники поспілкувались з мешканцями села, нагадали правила безпечного поводження з газовими та електроприладами, відкритим вогнем, пічним опаленням.

Зокрема працівники Служби порятунку наголосили на небезпечних наслідках спалювання сміття, бур’янів, сухого листя у безпосередній близькості від будівель, дерев’яних парканів, сінників. Також говорили про те, що не можна кидати непогашені сірники та недопалки, адже це досить часто стає причиною пожеж у приватних домоволодінях. У роз’яснювальній розмові рятувальники торкнулись і питання безпечного перебігу опалювального сезону, зауваживши, що потрібно вчасно усувати несправності у системах обігріву, замазувати тріщини у печах, грубках. перевіряти тягу, трусити сажу тощо. У випадку серйозних поломок – звертатись до фахівців, а не здійснювати ремонт самостійно.

Крім того, працівники пожежно-рятувальної служби нагадали громадянам правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війн та роздали застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool