На Кіровоградщині у житловому секторі продовжують проводити рейди

Квітень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

9 квітня співробітники місцевих підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі м. Гайворон та смт Компаніївка.

Громадянам нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, назвали головні причини виникнення пожеж у житловому секторі та дали поради, як уникнути займання у своїй оселі.

Рятувальники зазначили також, що розпочався пожежонебезпечний період, коли через людську недбалість вигорають великі площі сухої трави, очерету, горять чагарники. Такі пожежі шкодять не лише довкіллю. Минулого року на території України було багато випадків, коли вогонь швидко перекидався на житлові та господарчі будівлі, вигорали цілі вулиці, було знищено десятки гектарів лісу. Щоб цього не сталось, рятувальники закликали громадян не допускати необережності у поводження з вогнем, не кидати недопалків, не підпалювати суху траву, не спалювати торішні пожнивні залишки на земельних ділянках.

Крім того, жителям міста та селища рекомендували бути обачними та дотримуватись правил безпеки при виявленні боєприпасів часів минулих воєн.

У ході роз’яснювальної роботи жителі Гайворона та Компаніївки отримали листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool