На Кіровоградщині у житловому секторі ліквідовано 5 займань

Березень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 2245 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, вогнеборці Кіровоградського гарнізону подолали 5 займань у житловому секторі, повідомляє FOTOINFORM.NET 

Так, 16 березня о 15:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Святковій у смт Петрове.

Як виявилось, на відкритій території загорілось 18 м2 домашніх речей та металевого вагончика на колесах. О 15:37 пожежу було локалізовано та о 16:29 – ліквідовано. Гасили займання 4 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

О 16:42 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Козацький шлях у м. Олександрія. Там зайнялось 30 м2 домашніх речей та покрівлі житлового будинку. Силами рятувальників 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 17:23 пожежу було локалізовано та о 17:31 – ліквідовано.

О 21:49 вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна Добровеличківського району та місцева пожежна команда с. Піщаний Брід ліквідували пожежу 4 м2 перекриття житлового будинку по вул. Петровського, що в с. Помічна Новоукраїнського району.
Майже опівночі в Знам’янському районі у с. Дмитрівка по вул. Центральній зайнялось 24 м2 домашніх речей та 8 м2 перекриття житлового будинку. Пожежу ліквідували о 03:09 рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

Вже 17 березня о 05:05 сталось ще одне загоряння по вул. Фурманова у с. Верблюжка Новгородківського району. Там горіло 25 м2 перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. Спільними зусиллями бійців 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцевої пожежної команди пожежу о 06:20 локалізовано та о 07:02 - ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool