На Кіровоградщині у житлових секторах рятувальники проводять рейди

Серпень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 0

31 серпня працівники Голованівського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житлових секторах селищ міського типу Голованівськ, Вільшанка, Новоархангельськ та міст Гайворон і Благовіщенське.

Рятувальники поспілкувались з пересічними громадянами на вулицях селищ й міст та розповіли про основні причини виникнення пожеж на обійстях та в оселях громадян, їх трагічні наслідки, пояснили, що лихові можна запобігти, суворо дотримуючись правил пожежної безпеки. Також у розмові з жителями районного центру торкнулись питання пожеж сухої рослинності, які виникають, в основному, через необережність або недбалість людей та шкодять не лише довкіллю, а й несуть загрозу здоров’ю та життю громадян, можуть поширитись на поряд розташовані житлові й господарські будівлі, завдаючи значних матеріальних збитків приватним домоволодінням.

У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники поширили серед місцевого населення листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool