На Кіровоградщині у житлових масивах відбулась рейдова перевірка (ФОТО)

Жовтень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Профілактика виникнення пожеж у житловому секторі – один з пріоритетних напрямків діяльності

Служби порятунку. 7 жовтня масово-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті відбулась у житлових масивах Новоархангельського, Олександрівського та Петрівського районів області.

Рятувальники поспілкувались з мешканцями, наголосивши при цьому на дотриманні правил експлуатації електричних та газових побутових приладів, контролю за справністю електричної проводки, димоходів та правильності влаштування систем опалювання, адже незабаром розпочнеться опалювальний сезон. Жителі районних центрів охоче спілкувались з працівниками Служби порятунку, адже ця тема важлива і для рятувальників, і для них самих. І на практиці доведно, що безпека життя людини, в першу чергу, залежить від свідомості самої людини.

Користуючись нагодою, рятувальники нагадали співрозмовникам і про правила поводження з вибухонебезпечними предметами, які залишились на території області з часів Другої світової війни. Адже саме восени частішають випадки виявлення застарілої зброї під час проведення польових чи городніх робіт. Тож, Фахівці Служби порятунку порадили співрозмовникам не ризикувати власним життям, а у разі виявлення такого предмета відразу телефонувати за номером «101» або «102».

На останок всім співрозмовникам працівники Служби порятунку надали інформаційні листівки з порадами, як поводити себе у тій чи іншій екстремальній ситуації.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

На Кіровоградщині у житлових масивах відбулась рейдова перевірка (ФОТО)

На Кіровоградщині у житлових масивах відбулась рейдова перевірка (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool