На Кіровоградщині у жителя області виявили нарковмісні рослини

Вересень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

31-річний мешканець міста Світловодська раніше вже притягувався до відповідальності за наркозлочини.

Працівники відділу поліції отримали інформацію про те, що на одній з вулиць районного центру перебуває чоловік з пакунком підозрілого вмісту. Поліцейські зупинили перехожого, який в поліетиленовому пакеті ніс рослини, схожі на коноплю, вагою близько 200 грамів.
За словами місцевого жителя, зілля він знайшов у лісосмузі та залишив для власного вживання.

«У даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool