На Кіровоградщині у жителя області вилучили майже півтора кілограма коноплі

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Нарковмісні рослини у господарській будівлі зберігав 31-річний житель Устинівського району. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

- Під час обшуку на території домоволодіння чоловіка у сіннику працівники міліції виявили та вилучили полімерний мішок з рослинами, зовні схожими на коноплю, загальною вагою близько 1,5 кілограма, - розповів начальник Устинівського РВ УМВС в області Леонід Мельник.
Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», триває.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі до трьох років.
Раніше зловмисник був судимий за крадіжку.

За матеріалами Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool