На Кіровоградщині у жінки викрали мотоцикл

Липень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

30-річний житель міста Новоукраїнки, скориставшись довірою знайомої, здійснив угон її мотоцикла.

До відділу поліції звернулася 29-річна мешканка районного центру та повідомила, що з приміщення гаража було викрадено транспортний засіб, що належить їй на правах власності.

«Працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий житель, який знав потерпілу, неодноразово перебував у її домоволодінні та просив мотоцикл для особистих потреб. Коли в черговий раз отримав відмову, вирішив викрасти транспортний засіб і користувався ним як власним. У даний час мотоцикл повернуто власниці», - розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool