На Кіровоградщині у власному помешканні вбили пенсіонерку

Серпень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Повідомлення про пригоду надійшло за спецлінією 102 до Новгородківського відділення поліції 10 серпня близько 8-ї години ранку. У власному помешканні було виявлено тіло 71-річної пенсіонерки з ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку ГУНП в області та інспектор-кінолог зі службовою собакою.

«В результаті проведених заходів працівниками групи реагування патрульної поліції Новгородківського відділення було встановлено особу підозрюваної. Нею виявилася 36-річна місцева жителька, раніше судима за вчинення тяжкого злочину. За даними правоохоронців жінка нанесла потерпілій ножові поранення, а потім підпалила будинок. Від місця пригоди «слід» підозрюваної також взяла службова вівчарка, яка так само привела кінолога до підозрюваної.

Поліцейські затримали особу в порядку статті 208 КПК України» - розповів начальник Новгороківського відділення поліції Віталій Осієвський. 

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Новгородківського відділення
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool