На Кіровоградщині у вересні видано більше тисячі електронних ключів

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

У вересні 2014 року на Кіровоградщині акредитованими центрами сертифікації електронних ключів Державної фіскальної служби України платникам області оформлено 1004 безкоштовних посилених сертифікатів електронних ключів.

Загалом, з початку поточного року в області послугами Акредитованого центру сертифікації ключів у Кіровоградській області скористалися 16773 платників податків, з них 4200 юридичні особи та 12573 фізичні особи.
«Послуги електронного цифрового підпису – зручний та сучасний спосіб не тільки для спрощення документообігу у суб’єктів підприємницької діяльності, але й шанс застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому користувачу електронної пошти», – зазначила начальник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак.
Нагадаємо, що оформити сертифікати електронних ключів можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів при Кіровоградській ОДПІ за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки, 2, каб. 15. Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: (0522) 36-69-52.
З бланками документів, зразками їх заповнення, переліком необхідних для реєстрації документів і подальшого отримання безкоштовного ключа кожен платник податків може ознайомитись на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool