На Кіровоградщині у с.Степове школярів навчали правилам безпеки

Жовтень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Навіть під час шкільних канікул рятувальники продовжують проведення акцій «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для школярів Кіровоградщини. 

Одна з таких акцій відбулася 17 жовтня на території Степової філії навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» комунального закладу «Первозванівське НВО» Кіровоградського району.

Під час акції дітям нагадали правила безпечного поводження у різних надзвичайних обставинах. Саме на це була спрямована насичена програма акції. Бійці чергового караулу 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький продемонстрували юним глядачам можливості спеціальної техніки та обладнання. Під час конкурсів хлопці і дівчата отримали нагоду поміряти бойовий одяг бійців Служби порятунку та протигази. Рятувальники розповіли дітям, яких правил необхідно дотримуватись, щоб запобігти надзвичайним подіям, як поводитися у випадку пожежі або виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, як уникнути травмування та як надавати допомогу постраждалим.

Впевнені, акція стала цікавим і корисним способом закріплення отриманих знань та навчання новому.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool