На Кіровоградщині у с.Оникієве Маловисківського району відбувся рейд (ФОТО)

Липень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

З метою попередження пожеж у житловому секторі, рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців Кіровоградщини.

18 липня відповідну роботу проводили фахівці Управління ДСНС в області у с.Оникієве Маловисківського району. 

Громадянам нагадали про обережність під час паління - через тліючий недопалок чи сірник може виникнути пожежа як у житловому будинку, так і на відкритій території. Особливу увагу фахівці рятувальної справи звернули на безпеку дітей під час літніх канікул – дорослі повинні завжди цікавитися їх місцезнаходженням, а під час відпочинку на березі річки чи ставка не випускати малечу з поля зору. У теплу пору року зростає ймовірність виявлення боєприпаси часів Другої світової війни, тому співрозмовників попередили, що про предмети, схожі на вибухонебезпечні треба одразу повідомляти за номером «101» та у жодному разі не піддавати сторонньому впливу.

З метою попередження пожеж у житловому секторі, рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців Кіровоградщини.

Працівники пожежно-рятувальної служби надали місцевим мешканцям і застережні листівки, які завжди стануть у нагоді, щоб згадати правила безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool