На Кіровоградщині у Смоліному та Гайвороні провели рейд

Липень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

24 липня працівники районних підрозділів У ДСНС в області навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців смт Смоліне та м. Гайворон.

Зокрема громадянам нагадали про безпеку при використанні електричних та газових приладів, порадили тримати у справному стані електромережу та не перевантажувати її надмірною кількістю одночасно ввімкнених побутових приладів.

А ще вчасно усувати несправності, звертаючись при цьому тільки до спеціалістів, і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними приладами. Нагадали також рятувальники і про те, що перед виходом з дому необхідно обов’язково переконатись, що світло, електричні прилади вимкнуто, газ перекрито. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях, не спалювати суху рослинність на городах та присадибних ділянках у пожежонебезпечний період, оскільки вогонь легко може розповсюдитись на розташовані поряд будинки, господарчі споруди, сінники, дерев’яні паркани, завдавши при цьому значних збитків господарству.

Попередили рятувальники і про небезпеку та відповідальність за випалювання сухої трави, пожнивних залишків, провокування пожеж у лісових масивах: такі пожежі швидко стають неконтрольованими, вогонь миттєво поширюється, захоплюючи великі території, безжально знищуючи усе на своєму шляху.

Крім того, під час роз’яснювальної роботи працівники Управління ДСНС, спілкуючись з пересічними громадянами, роздали їм листівки з правилами безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool