На Кіровоградщині у скоєнні крадіжок із автомобілів викрили трьох осіб

Січень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

На рахунку зловмисників низка кримінальних правопорушень. Злодії викрадали з транспортних засобів інструменти, запчастини, аудіотехніку, документи та особисті речі власників. За скоєне їм загрожує кримінальна відповідальність.

Із початку січня до Гайворонського відділу поліції надійшло кілька повідомлень про вчинення крадіжок із автомобілів.

Зловмисники обирали об’єктами наживи транспортні засоби вітчизняного виробництва. Із автівок злодії забирали автомагнітоли, акустичні колонки, домкрати, акумулятори, набори ключів, запасні колеса, каністри з охолоджуючою рідиною, а також водійські посвідчення та інші документи потерпілих. Серед викрадених речей значаться навіть сонцезахисні окуляри та чоловічий одеколон.

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено осіб, які скоїли злочини. Ними виявилися троє юнаків: 18-річний мешканець міста Гайворон та двоє жителів району, віком 14 і 15 років. У ході проведених оглядів та обшуків у домоволодіннях родичів злодіїв поліцейські виявили і вилучили викрадене майно», - розповів начальник Гайворонського відділу поліції Сергій Сірак.

За фактами крадіжок розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі. Розслідування триває.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool