На Кіровоградщині у сільськогосподарствах відбуваються рейди (ФОТО)

Липень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 2184 | Коментарі: 0

Співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили рейди господарствами Устинівської, Олександрівської, Новгородківської, Компаніївської та Бобринецької територіальних громад, з тим щоб переконатися у дотриманні вимог правил пожежної безпеки під час цьогорічної зернозбиральної кампанії.

у сільськогосподарствах відбуваються рейди

у сільськогосподарствах відбуваються рейди


Зокрема, інспектори перевірили, як підготовлена техніка, безпосередньо задіяна на жнивах: чи обладнані вантажівки, трактори, комбайни іскрогасниками, чи у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, чи підготовлено бочки для чергування на полі. Не менш важливим є питання навчання працівників, які збиратимуть врожай, пожежно-технічному мінімуму. Надзвичайники ще раз нагадали хліборобам правила пожежної безпеки та вручили листівку з тими ж правилами.

Крім того, інспектори райуправління пересвідчилися, що і в місцях зберігання нового врожаю усе гаразд із пожежною безпекою і збіжжя буде надійно захищене від вогню: пожежні щити укомплектовані, вогнегасники перевірені і у достатній кількості, працівники поінформовані, як діяти у разі надзвичайної ситуації.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool