На Кіровоградщині у школах розпочався новий навчальний рік

Вересень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

1 вересня у 458 школах Кіровоградщини та їх філіях пролунали перші дзвоники. Майже десять тисяч першокласників вперше сіли за шкільну парту.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у святі Першого дзвоника у Новостародубській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Петровського району. Школа є опорною, тут навчаються діти не тільки із Нового Стародуба, а й із Олімпіадівки, Федорівки та Червоносілля.

Під час святкової лінійки, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відзначив: Радий, що педагогічні працівники отримують достойну заробітну плату, впевнений, що і в наступному – 2018 році динаміка зростання продовжиться, а значить і вчителі будуть мотивовані працювати на високому професійному рівні.

Зауважив голова обласної державної адміністрації і стосовно створення опорних шкіл. "Роботу, яку ми розпочали 2 роки тому по створенню опорних шкіл є виправданою Сьогодні, на прикладі Новостародубської школи, ми бачимо сучасний навчальний заклад, де створені максимальні умови для навчального процесу як для учнів, так і для педагогів". Дітей до школи підвозять 2 автобуси.

1 вересня у 458 школах Кіровоградщини та їх філіях пролунали перші дзвоники. Майже десять тисяч першокласників вперше сіли за шкільну парту.

Сергій Кузьменко побажав першокласникам, аби вони влилися у велику шкільну родину, знайшли нових друзів і добре навчалися, випускникам – здобувати знання щоб успішно скласти ЗНО та мати змогу далі навчатися. У подарунок школі голова облдержадміністрації вручив її директору сучасний плазмовий телевізор.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко привітав зі святом Першого дзвоника учнів та педагогів двох навчальних закладів міста Світловодська. Посадовець побував на урочистій лінійці у НВК "Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4", де вручив сертифікат на навчальний комп’ютерний комплекс. Вітаючи з початком нового навчального року учнівський та педагогічний колективи Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 2, Сергій Коваленко вручив сертифікат на придбання компресорного інгалятора.

1 вересня у 458 школах Кіровоградщини та їх філіях пролунали перші дзвоники. Майже десять тисяч першокласників вперше сіли за шкільну парту.

Два навчальних заклади міста Олександрії та Олександрійського району сьогодні відвідав заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев – Протопопівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Олександрійську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступеня, що у селищі Пантаївка. Протопопівська школа отримала від посадовця сертифікати на ноутбук, а Олександрійська – сертифікат на придбання навчального обладнання.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова побувала на святкових лінійках у навчальних закладах міста Бобринця. Під час відвідин професійно-технічного училища № 32 посадовець вручила сертифікат на проведення ремонтних робіт у гуртожитку цього закладу, а "Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1" Бобринецької міськради отримала ключі та документи від шкільного автобуса.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool