На Кіровоградщині у селищі Голованівськ провели роз’яснювальну роботу

Лютий 27, 2019 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

За статистикою, в опалювальний період зростає кількість пожеж в оселях громадян.

Найчастіше до вогневих випадків призводить необережне поводження громадян з вогнем.

Зокрема паління у ліжку, порушення правил експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів. Тому працівники Служби порятунку продовжують нагадувати жителям області про відповідальне ставлення до збереження життя та майна від руйнівної сили вогню. 

27 лютого працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу у селищі Голованівськ. Рятувальники пояснили мешканцям районного центру, що про безпеку в будинках дбають, перш за все господарі, і від їхнього відповідального ставлення до стану димоходів, печей та груб, електричних обігрівачів залежить, чи буде тепло у домі безпечним. Тому необхідно користуватися лише справним пічним опаленням та електронагрівальними приладами. Не варто перевантажувати електромережу приладами великої потужності, адже це може призвести до короткого замикання та пожежі. Застерегли рятувальники і від паління у ліжку та розповіли, що тліючі недопалки дуже часто ставали не лише причиною пожеж, а загибелі людей. На завершення розмови громадянам надали застережні листівки та закликали бути максимально уважними та обережними у побуті.

За статистикою, в опалювальний період зростає кількість пожеж в оселях громадян.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool