На Кіровоградщині у селищі Добровеличківка провели рейд

Листопад 16, 2019 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

16 листопада співробітники районного підрозділу Управління ДСНС в області здійснили відпрацювання житлового сектора у селищі міського типу Добровеличківка, під час якого поспілкувались з місцевими мешканцями про те, як не допустити нещасних випадків у побуті.

Зокрема рятувальники звертали увагу громадян на необхідність ретельно контролювати роботу систем та приладів опалення, оскільки варто лише раз проігнорувати найменші ознаки несправності плити чи електричного обігрівача, як може статись пожежа.

Крім того, фахівці Служби порятунку радили громадянам дотримуватись простих правил експлуатації побутової електротехніки, не перевантажувати мережу, не користуватись пошкодженими розетками чи штепсельними вилками, не забувати вимикати прилади перед виходом з дому та перед сном, особливо бути обережними при використанні відкритого джерела вогню тощо. Особливу увагу людей звернули рятувальники на питання дитячої безпеки, адже діти мають бути постійно під наглядом, особливо маленькі, а також змалку мають засвоїти правила пожежної безпеки. І про це повинні подбати саме батьки.

Також під час профілактичних бесід було поширено застережні листівки щодо небезпек осінньо-зимового періоду.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool