На Кіровоградщині у селі Обознівка розпочала роботу поліцейська станція

Липень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

В урочистостях із нагоди відкриття взяли участь заступник керівника обласного главку Руслан Горяченко, начальник управління превентивної діяльності поліції області Олександр Сагаль та голова Катеринівської об’єднаної територіальної громади Тетяна Терещенко.

На території обслуговування, до якої входить 6 сільських рад та проживає більше 4 тисяч громадян, працюватиме дільничний офіцер поліції сектору превенції Кіровоградського районного відділення Дмитро Нетребенко.

Будівлю та службові приміщення для роботи поліцейського облаштували за підтримки громади. За сприяння генерального директора ПАТ «Кіровоградського рудоуправління» Володимира Кухти, робоче місце офіцера забезпечене необхідною комп’ютерною технікою, будівля обладнана системою відеоспостереження, доступом до мережі Інтернет.

- Для нас дуже важливо, аби дільничний офіцер поліції постійно перебував на території населеного пункту і люди мали змогу звернутися до нього, щоб якнайшвидше вирішити наявні проблеми у зручний для себе час. Для цього ми доклали максимум зусиль, роботу з облаштування завершили у найкоротші терміни, адже самі найбільш зацікавлені у тому, аби на нашій території був порядок, – зазначила голова Катеринівської ОТГ Тетяна Терещенко.

У свою чергу, тимчасово виконуючий обов’язки заступника керівника поліції області Руслан Горяченко подякував представникам громади за їх активну позицію та дієву допомогу в облаштуванні поліцейської станції.

- Відтепер, аби отримати якісний правоохоронний сервіс, місцевим жителям не потрібно їхати до районного центру. Написати заяву, звернутися з різних питань, отримати допомогу чи пораду від дільничного офіцера поліції можна на місці. Звернення розглядатимуться оперативніше, а це сприятиме не лише швидкому реагуванню на можливі факти правопорушень, а й поглибленню профілактичної роботи. Дякуємо за хорошу ініціативу і обіцяємо зробити все можливе, аби забезпечити належний рівень правопорядку, – зазначив Руслан Іванович.

Нагадаємо, у червні цього року на Кіровоградщині вже створено дві поліцейських станції в селищах міського типу Побузьке Голованівського району та Смоліно Маловисківського району.

Робота у даному напрямку продовжується.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool