На Кіровоградщині у селі Клинці відбувся рейд (ФОТО)

Травень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 2223 | Коментарі: 0

Фахівці Головного управління ДСНС в області та Кропивницького районного управління спільно з представниками патрульної поліції провели просвітницьку роботу серед жителів села Клинці Кропивницького району.

На Кіровоградщині у селі Клинці відбувся рейд

На Кіровоградщині у селі Клинці відбувся рейд

На Кіровоградщині у селі Клинці відбувся рейд


Організатори рейду переконували селян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Звернули увагу і на негативні наслідки куріння у ліжку та дитячих пустощів з вогнем.

Бо саме ці фактори найчастіше призводять до пожеж, які закінчуються трагічно. Жителі Клинців отримали поради, як безпечно користуватись побутовими електроприладами, газовим обладнанням та печами й грубками.

Селянам також роз'яснили, які наслідки може мати спалювання сміття безпосередньо біля житлових і господарчих будівель. А також нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж у екосистеми.

Користуючись нагодою, рятувальники вкотре наголосили громадянам, що необхідно реагувати на сигнали повітряної тривоги та укриватись у захисних спорудах або у приміщеннях, що відповідають правилу “двох стін”.

А ще нагадали алгоритм дій при виявленні боєприпасів часів минулих війн та сучасних вибухонебезпечних предметів, мін та їх уламків.

Жителям Клинців вручили листівки із застереженнями та закликали дотримуватись правил безпеки повсякчас та взяти за звичку поводитись відповідально.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool