На Кіровоградщині у Розумівському будинку культури споруджують нову покрівлю

Вересень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Сьогодні у рамках робочої поїздки до Олександрівського району голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко проінспектував хід будівництва шатрової покрівлі будинку культури у Розумівці.

Начальник управління капітального будівництва Сергій Проненко повідомив, що будівельні роботи тривають вже майже третій тиждень.

Наразі йде активне спорудження покрівлі. Далі заплановано будівництво водостічної системи, а також утеплення горища. Будівельники запевняють , що об'єкт завершать до кінця листопада.

Загалом на вказаний проект буде спрямовано 2609,6 тис грн., із них 1,3 млн. грн. – субвенція із державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій, 1,0 млн. грн. – кошти обласного бюджету, 309,6 тис. грн. – кошти Олександрівського районного бюджету та бюджету с. Розумівка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool