На Кіровоградщині у православних храмах рятувальники проводять роз’яснювальну роботу

Квітень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Невдовзі усі православні віряни святкуватимуть велике свято – Великдень, Воскресіння Христове.

Свічки, лампадки, багато легкозаймистих речей та предметів у приміщенні, скупчення людей – ці фактори є сприятливими для виникнення пожеж.

Зважаючи на це, співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області вживають заходів для запобігання трагічних випадків. Наразі тривають перевірки протипожежного стану культових споруд, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед вірян та інструктажі серед служителів культових споруд щодо обережного поводження з вогнем.

Так, 15 квітня рятувальники підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС в області поспілкувались зі священниками місцевих релігійних громад у м. Бобринець та селах Василівка й Кетрисанівка, смт Вільшанка, розповіли, з яких причин найчастіше стаються пожежі, пояснили, як уникнути лиха під час Великодня та поминальних днів та пояснили, як діяти у випадку надзвичайної події.

Під час роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби наголосили на утриманні в належному стані шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях церков, на обов’язкову наявність первинних засобів пожежогасіння в належному стані та необхідній кількості тощо.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool