На Кіровоградщині у православних храмах проводять рейди (ФОТО)

Квітень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Невдовзі усі православні віряни святкуватимуть Великдень. Свічки, лампадки, багато легкозаймистих речей та предметів у приміщенні храму, скупчення людей – ці фактори є сприятливими для виникнення пожеж.

 

На Кіровоградщині у православних храмах проводять рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині у православних храмах проводять рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині у православних храмах проводять рейди (ФОТО)


Зважаючи на це, співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області вживають заходів для запобігання пожежам, загибелі й травмуванню вірян. Наразі тривають перевірки протипожежного стану культових споруд.

Також рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед вірян та інструктажі серед служителів церков щодо обережного поводженняз вогнем.

Так, 4 квітня співробітники підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС в області поспілкувались зі священниками у храмах Маловисківської громади та м. Новоукраїнка, розповіли, з яких причин найчастіше стаються пожежі, пояснили, як уникнути лиха під час Великодня та поминальних днів та пояснили, як діяти у випадку надзвичайної події.

Під час роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби наголосили на утриманні в належному стані шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях церков, на обов’язкову наявність первинних засобів пожежогасіння в належному стані та необхідній кількості тощо.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool