На Кіровоградщині у пенсіонерки викрали електровелосипед

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

Чоловік відразу ж продав транспортний засіб першому перехожому, який зацікавився «товаром». За такий незаконний заробіток непрацюючий може отримати від трьох до шести років позбавлення волі.

38-річний житель райцентру, який вже мав кілька судимостей за крадіжки, помітив, що пенсіонерка, що проживає неподалік, має електровелосипед. Кілька днів чоловік спостерігав за жінкою, де вона зберігає велосипед. Зібравши необхідну інформацію, зловмисник вночі проник на подвір’я, пасатижами зламав дужку замка та викрав транспортний засіб, який коштує близько 9 тисяч гривень. Вранці підозрюваний вже мав у кишені гроші за нього.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Онуфріївського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного та знайшли і повернули власниці електровелосипед.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу «Крадіжка». Наразі зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення. Чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення
За матеріалами Онуфріївського РВ УМВС
Пріоритет у роботі міграційної служби Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool