На Кіровоградщині у пенсіонера вкрали майже 20 тисяч гривень

Серпень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Днями до Вільшанського райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл району. Чоловік повідомив, що з приміщення літньої кухні зникли гроші, які його син залишив на зберігання.

Оперативники відразу запідозрили 34-річного сусіда потерпілого. Міліціонери встановили, що чоловік певний час допомагав у будівництві старенькому і знав, що його син їздить на заробітки у різні міста України, а гроші привозить батькові. Тож, побачивши, де пенсіонер ховає готівку, вирішив їх забрати.
Зловмисник розраховував, що власник не відразу виявить крадіжку і його ніхто не запідозрить. Тож молодик сміливо почав витрачати викрадене – 10 тисяч гривень, 6 тисяч російських рублів та 900 доларів США. Він купив собі новий одяг, два мобільні телефони, дружині подарував новий електрочайник та праску. Чоловік був впевнений, що така його щедрість нікого не здивує, адже нещодавно він отримав платню за роботу від пенсіонера.
Як розповів начальник Вільшанського РВ УМВС Ігор Тельний, правоохоронці швидко встановили, що злочин скоїв саме він. У його помешканні виявили частину викрадених грошей та новеньку побутову техніку і інші речі, куплені на гроші пенсіонера.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool