На Кіровоградщині у Новоукраїнці відбувся рейд (ФОТО)

Грудень 08, 2023 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

Працівники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели масово-роз’яснювальну роботу серед населення Добровеличківки, Новоукраїнки та Помічної.

У ході профілактичного відпрацювання житлового сектора надзвичайники переконували громадян систематично перевіряти, чи у належному стані перебувають груби й печі, димарі, вентиляція, а також ревізувати стан електромережі.

Жителям Новоукраїнщини розповіли, що потрібно зробити, щоб через пічне опалення не виникло пожежі. Зокрема застерігали від небезпеки користування печами та грубами, які мають тріщини, нагадали про категоричну заборону розміщувати горючі матеріали безпосередньо перед топковим отвором, про обов’язкову наявність металевого листа перед топковим отвором. Також нагадали правила безпечного користування побутовими електроприладами та газовим обладнанням.

На Кіровоградщині у Новоукраїнці відбувся рейд

На Кіровоградщині у Новоукраїнці відбувся рейд

На Кіровоградщині у Новоукраїнці відбувся рейд

А ще працівники Служби «101» рекомендували громадянам реагувати на сигнали повітряної тривоги та дотримуватись правил безпеки при виявленні боєприпасів та їх небезпечних уламків.

Кожному співрозмовнику вручили листівки із порадами, як уникнути біди.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool