На Кіровоградщині у незаконному видобуванні щебеню підозрюють керівника кар'єру

Квітень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 0

Прокурори з’ясували, що, за керівництва підозрюваного, на території Гайворонського родовища у протиправний спосіб було видобуто мігматитів загальною вартістю 72 млн гривень.

За даними слідства, за відсутності спеціального дозволу на користування надрами, підозрюваний подовжував здійснювати діяльність на території Гайворонського родовища, підписував усі необхідні документи на проведення підприємством вибухових робіт по видобуванню корисних копалин загальнодержавного значення.

Як наслідок, у незаконний спосіб було видобуто будівельного щебеня - мігматитів на 72 млн гривень.

Розмір збитків підтверджено висновком судової екологічної експертизи.

За процесуального керівництва Голованівської окружної прокуратури директору кар'єру повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 240 КК України (Незаконне видобування корисних копалин, шляхом вибуху, що спричинило тяжкі наслідки).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool