На Кіровоградщині у місті Світловодськ провели рейдову перевірку

Листопад 19, 2019 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Із настанням холодів збільшується кількість так званих сезонних пожеж. Вони не лише завдають матеріальних збитків громадянам, а й призводять до травмування і навіть загибелі людей. 

Відтак рятувальники продовжують проводити профілактичну роботу з населенням у житловому секторі.

Зокрема, 19 листопада у місті Світловодськ рятувальниця міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провела інформаційно-роз’яснювальну роботу з власниками приватних домоволодінь.

Під час профілактичного відпрацювання рятувальниця акцентувала увагу громадян на діях при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також правилах пожежної безпеки під час користування приладами та системами опалення. Містянам наголошено, що залишений без нагляду будь-який електричний чи газовий прилад, піч, грубка або камін – потенційне джерело небезпеки. Небезпечно розпалювати печі й грубки легкозаймистими рідинами, перевантажувати електромережу, не стежити за справністю вентиляції у приміщенні, використовувати газові й електричні прилади не за призначенням.

Для глибшого засвоєння отриманої інформації співрозмовники отримали тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool