На Кіровоградщині у лісових масивах тривають рейди

Серпень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Щоб не допустити виникнення пожеж у лісах та інших зелених зонах, що обирають громадяни для відпочинку, створено робочі групи у складі рятувальників, поліцейських та лісівників.

Кожні вихідні групи здійснюють профілактичні відпрацювання місць, де зазвичай є відпочивальники та існує небезпека виникнення займань унаслідок необережного поводження людей із вогнем. 29 серпня рятувальники спільно з правоохоронцями та лісівниками проводили інформаційні бесіди на територіях лісопаркових насаджень в усіх районах нашої області.

Під час спілкування з громадянами представники ДСНС нагадали важливі правила безпеки життєдіяльності та закликали відповідально ставитись до їх виконання. Адже тільки дотримуючись правил людина може бути впевнена у власній безпеці. Також, працівники Служби порятунку розповсюдили листівки застерігаючого змісту з правилами безпечного поводження у лісі.

Шановні громадяни, якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях негайно телефонуйте за номером 101. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки вбереже від трагічних наслідків.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool