На Кіровоградщині у лісосмузі провели спільний рейд

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Зберегти ліс та інші зелені насадження від пожеж – спільне завдання рятувальників, лісівників, поліцейський та усіх свідомих громадян, яким не байдуже, який спадок ми залишимо майбутнім поколінням, яким повітрям вони дихатимуть та якими краєвидами милуватимуться.

Саме з метою збереження лісових насаджень Кіровоградщини проводяться рейди за участю фахівців Служби порятунку та Національної поліції.

Як свідчить практика, головна причина пожеж у лісах – порушення правил пожежної безпеки з боку громадян. Саме так званий людський фактор є незмінним лідером серед ймовірних причин пожеж у лісах, лісопарках, посадках тощо. Тому головний напрямок профілактики пожеж – роз’яснювальна робота серед громадян.

Так, 23 червня спільний рейд було проведено у Вільшанському районі. Рятувальники та поліцейські, зустрічаючи людей на території лісонасадження, закликали їх берегти дерева від знищення, нагадували правила поведінки у лісі, за порушення яких, зокрема спричинення пожежі, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

Щоб важлива інформація не скоро забулась, рятувальники роздали громадянам листівки застережного змісту та порадили відпочивати у лісі відповідально.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool