На Кіровоградщині у крадіжці телефону викрито помічника по господарству

Травень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Злодієм виявився житель Олександрійського району, який разом зі знайомим допомагав місцевій жительці садити картоплю. За вчинене чоловіку може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Під час відпрацювання інспектором поліції території одного з населених пунктів, до нього із заявою звернулась 41-річна жінка, яка повідомила про крадіжку телефону.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що на прохання потерпілої двоє місцевих жителів допомагали їй висадити картоплю. Після закінчення роботи господарка будинку запросила чоловіків до приміщення літньої кухні, щоб нагодувати. Згодом після візиту помічників жінка виявила пропажу засобу зв’язку.

Крадієм виявився 30-річний житель району, який, перебуваючи у приміщенні, помітив на столі мобільний телефон і вирішив привласнити його для особистого користування.

У даний час засіб зв’язку вилучено та повернуто власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool