На Кіровоградщині у Компаніївці рятувальники провели рейд

Травень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

17 травня працівники Служби «101» провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Компаніївки щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Громадянам наголосили, що з приходом спеки розпочинається пожежонебезпечний період: достатньо найменшої іскри, щоб вогонь почав «господарювати» на обійсті.

Статистика пожеж по Кіровоградщині свідчить, що займання у житловому секторі – справа рук самих господарів. Саме їхня необережність, необачність, а часом і халатність призводять до пожежі. Рятувальники нагадали правила безпечної експлуатації електричних побутових приладів, газового обладнання, закликали до обережності під час паління, спалювання сміття на подвір’ї, контролю за станом електромережі у будинку, закликали пильнувати дітей – дбати про їхню безпеку, не допускати небезпечних пустощів з вогнем. Одне з питань, якого торкнулись під час відпрацювання житлового сектора, стосувалось безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни. Також ішлось про збереження лісу від вогню та запобігання лісовим пожежам, безпеку при відпочинку на воді.

Рятувальники проводили бесіди, роздавали листівки, відповідали на питання місцевих жителів, переконували, що дбати про власну безпеку – це означає дбати про збереження власного життя та про власний добробут.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool