На Кіровоградщині у екосистемах проводять роз’яснювальну роботу

Серпень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

21 серпня роз’яснювальну роботу у лісовому масиві було проведено на території Павлівської сільської ради Світловодського району. 

Рятувальники пояснили громадянам, чому у період високої пожежної небезпеки діє заборона на випалювання сухої рослинності та пожнивних залишків на ділянках, що межують з лісовим масивом, на розкладання багать поза межами рекреаційних зон, нагадали про основні фактори, які можуть спричинити масштабні пожежі в екосистемах, а також про заходи щодо попередження надзвичайних подій подібного характеру. Рятувальники наголосили, що основною причиною загорянь у екосистемах є необережне поводження з вогнем громадян. Такі дії людини можуть нести трагічні наслідки і для неї самої – вогонь може перекинутись на присадибні та дачні ділянки або ж на житловий сектор.

Для того, щоб підвищити рівень обізнаності з основними правилами пожежної безпеки серед населення, усім співрозмовникам було надано листівки з рекомендаціями, як діяти у надзвичайних випадках.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool