На Кіровоградщині у двоповерховому житловому будинку виникла пожежа

Червень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Так, 23 червня о 06:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Незалежності смт Добровеличківка.

 Як з’ясувалось на місці пожежі, зайнялось 12 м2 речей домашнього вжитку у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Силами вогнеборців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 06:40 пожежу було локалізовано та о 06:54 – ліквідовано.
О 14:34 бійці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ залучались на ліквідацію займання 3 м2 господарчої споруди на території приватної земельної ділянки, що розташована по вул. Дружби у районному центрі.
О 15:46 бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та пожежні місцевої пожежної команди с. Синьки приборкали пожежу 28 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Магістральній с. Синьки Благовіщенського району.
Крім цього, силами вогнеборців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини було ліквідовано пожежу 0,5 га сухої трави на відкритій території поблизу м. Бобринець.
Також бійці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували займання 30 м2 сухої трави на відкритій території с. Несваткове Олександрівського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool