На Кіровоградщині у двох громадян вилучили гранати

Вересень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

У Новоархангельському районі поліцейські у рамках операції «Зброя та вибухівка» викрили місцевих жителів, які зберігали боєприпаси.

Під час відпрацювання території у мешканця одного з сіл працівники поліції виявили та вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5 і підривач до неї.

Подібна «знахідка» чекала поліцейських і в сусідньому населеному пункті, житель якого зберігав предмет, зовні схожий на гранату РГД-33.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясовують усі обставини подій, походження предметів та мету їх зберігання, адже попередньо чоловіки пояснили, що начебто знайшли боєприпаси.

За матеріалами Новоархангельського відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool