На Кіровоградщині у День Святої Трійці рятувальники чергували у культових будівлях

Червень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

З самого ранку та до обіду 16 червня особовий склад підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області здійснював чергування у місцях найбільш масових релігійних богослужінь під час одного із головних християнських свят - Святої Трійці.

Рятувальники слідкували, щоб служителі православних храмів і громадяни, які приходили на святкові богослужіння та обряди освячення свіжого листя, трави та гілок дерев, дотримувались правил пожежної безпеки.

читайте також У Кропивницькому містяни святкуютьТрійцю (фоторепортаж)

Адже цього дня масово використовується відкритий вогонь, зокрема свічки, лампадки, кадила. А це, у свою чергу, вимагає особливо обережної поведінки вірян з вогнем. За потреби фахівці Служби порятунку застерігали людей від необережності, нагадуючи прості правила. Наразі особовий склад Управління ДСНС в області перебуває на посиленому варіанті несення служби. На цілодобовому чергуванні знаходиться 57 одиниць техніки та 265 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 64 одиниці техніки і 256 чоловік особового складу. Слід зазначити, що у період чергувань працівників пожежно-рятувальних підрозділів області не виникло надзвичайних подій на об’єктах, які були задіяні для святкування Святої Трійці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool