На Кіровоградщині у чоловіка вилучили зброю, гранати та понад дві сотні набоїв

Жовтень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

За поясненням, чоловіка заборонені предмети він знайшов у лісосмузі. Нині поліцейські з’ясовують, звідки у громадянина взявся «арсенал» та мету його зберігання.

Під час розслідування у рамках кримінального провадження працівники Новомиргородського відділення поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка.

У результаті у гаражному приміщенні 37-річного жителя одного з населених пунктів виявили предмети, схожі на: пістолет ПМ калібру 9 мм, та 22 набої до нього, 131 патрон калібру 5,45 мм, 87 набоїв калібру 7,62 мм, магазин до автомату Калашникова, два штик-ножі військового зразка, гранату РГД-5, два запали до неї, гранату до підствольного гранатомету АК та пристрій для відстрілу гумових куль.

Вилучене направлено для проведення експертиз. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool