На Кіровоградщині у багатоквартирних будинках встановлять загальні лічильники води

Березень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 2539 | Коментарі: 0

Мешканці області у соцмережах виставляють рахунки-пропозиції від ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на оплату за встановлення в багатоповерхівках загальних лічильників води, повідомляє FOTOINFORM.NET

Для кожного будинку розрахована своя оплата, яка різниця в деяких випадках у десятки разів. За п’ять років мешканці будинки повинні розрахуватися з підприємством за вартість та встановлення загально будинкового лічильника води.

Саме цікаве в цьому, як вважать багато мешканців нашої області, якщо у вас в квартирі вже встановлений індивідуальний лічильник води, то це не завадить вашій оплаті за загальнобудинковий лічильник. Навіщо було встановлювати кожному абоненту у себе у квартирі за доволі великі кошти індивідуальний лічильник, щоб тепер водоканал стягував гроші за ще один загальнобудинковий?

«В цьому я вбачаю лише одну вигоду для водоканалу, який спочатку заробить гроші на встановленні лічильників по всій області, а потім втрати води перекладуть «на плечі» всіх своїх абонентів», - розповідає у соцмережі мешканка Світловодська.

«В нашому місті Кропивницький вода вже коштує понад 37 гривень за куб. Кожного разу я сама оплачувала за повірку свого лічильника, а це понад 100 гривень. При тому, що робітники водоканалу при встановленні за 500 гривень лічильника води, мені розбили керамічну кришку від бачка, обіцяли принести нову, але збрехали. Чому я повинна зараз знову оплачувати якийсь лічильник, якій мені зовсім непотрібний?»,- каже мешканка міста Кропивницький.

На сайті ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розміщені адреси будинків на Кіровоградщині, яв яких планується встановлення загально будинкових лічильників та оплата, яку будуть сплачувати абоненти водоканалу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool