На Кіровоградщині троє зловмисників поцупили близько 650 кілограмів насіння

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Особи зловмисників правоохоронці оперативно встановили, за місцем проживання одного з них вилучили крадене майно. За вчинене злодіям загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

До Бобринецького райвідділу міліції звернулося керівництво підприємства та повідомило про крадіжку 25 мішків насіння соняшнику. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили розбите скло у вікні складу, через яке вночі злодії і проникли всередину приміщення.
У ході першочергових слідчих дій оперативники вийшли на слід одного із зловмисників. Ним виявився 28-річний місцевий житель – працівник господарства. Як згодом з’ясувалося, допомагали чоловіку двоє знайомих, 19 та 20 років, старший з яких раніше судимий за наругу над могилами.
Мішки з насінням злодії перевезли на транспортному засобі до домоволодіння одного з них. Здобич чоловіки планувати продати і таким чином розжитися на кошти для власних потреб. Але не встигли злодії оговтатися від вдалого нічного «рейду», як до них завітали правоохоронці.
Викрадене насіння сояшника було вилучено та повернуто власнику в повному обсязі.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Ботез. – Наразі вирішується питання про обрання стосовно зловмисників запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool