На Кіровоградщині троє молодих людей вчинили розбійний напад

Лютий 21, 2018 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

На одній з вулиць селища Новгородка вночі троє молодих людей, застосувавши силу, відібрали у перехожого гаманець із грошима. За скоєне особам може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі. 

Пригода мала місце вихідного дня. Чоловік після гостин у знайомого пізньої пори повертався додому до родичів, що мешкають у селищі.

По дорозі зустрів компанію з трьох невідомих громадян. Особи завдали потерпілому удару, від якого він упав, а потім незаконно заволоділи чужим гаманцем із кількома сотнями гривень та втекли з місця події. 

Чоловік звернувся до відділення поліції з повідомленням про скоєння стосовно нього злочину лише наступного дня надвечір. Правоохоронці розпочали пошуки зловмисників та встановили причетність до грабежу жителів району, 26, 19 і 16 років.

Як з’ясувалося, чужий гаманець спільники викинули, а гроші розділили між собою та витратили. Одного з хлопців зафіксувала камера відеоспостереження у магазині, коли він здійснював покупки після скоєного.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool