На Кіровоградщині тривають спільні рейдові перевірки у лісових масивах

Травень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують працювати на попередження лісових пожеж. Перш за все, щодня у кожному районі області проводяться спільні рейдові перевірки рятувальників, поліцейський та лісівників в місцях масового відпочинку громадян у лісових масивах. 

Люди не завжди замислюються, чим може обернутись їх необережне поводження з вогнем у лісі. Адже лише за кілька хвилин неконтрольована пожежа може знищити лісовий масив та завдати значних збитків державі.

5 травня рятувальники провели просвітницьку роботу серед жителів Онуфріївського району. Учасники рейду перевірили, чи немає порушень протипожежної безпеки на території лісових насаджень, чи дотримуються громадяни правил, відпочиваючи на свіжому повітрі, поспілкувалися з людьми та вручили їм застерігаючі листівки. Особливо акцентували увагу на тому, що в’їзд до лісу автотранспорту та розведення багать в цей період категорично заборонено, окрім місць, які спеціально визначені та обладнані для відпочинку. Крім того, щоб не пустити вогонь до лісу, потрібно дотримуватись простих, але дуже дієвих правил, які рятувальники, у вигляді наочної агітації, надали усім присутнім.

Приємно було відзначити, що під час рейдової перевірки порушників правил протипожежної безпеки не виявили, а це вже свідчить про те, що щорічна профілактична робота дає свої результати. Рятувальники закликають громадян не завдавати шкоди довкіллю своїми необачними вчинками.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool