На Кіровоградщині тривають рейди!

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Протягом сезону відпочинку, як правило, частішають випадки пожеж сухої рослинності. Особливо, коли встановлюється суха та спекотна погода небезпека підстерігає у лісопарковій зоні, адже з’являються охочі відпочити серед природи та ще й поблизу річки чи ставка.

На жаль не усі відпочиваючі дотримуються правил особистої безпеки під час відпочинку, не кажучи про елементарні правила поведінки на природі.
У зв’язку з цим рятувальники спільно з представниками УМВС та лісівниками систематично проводять рейдові перевірки у лісових масивах області. Такі перевірки відбулися у Долинському та Олександрійському, цього тижня у Маловисківському районах. В ході перевірок фахівці спілкуються із населенням, нагадуючи правила безпечного відпочинку та куди треба звертатися, якщо все-таки трапилася біда і роздають листівки застерігаючого змісту. Відпочивальники, в свою чергу, з розумінням ставляться до порад фахівців та запевняють, що для них корисний відпочинок - це, перш за все, безпечний відпочинок.
Завдяки такій позиції населення щодо особистої безпеки та безпечного довкілля, пожеж у природних екосистемах не виникає. Тож, можна говорити про те, що така форма роз’яснювальної роботи доцільна, а найголовніше дає позитивні результати.
Шановні громадяни, не забувайте дбати про правила пожежної безпеки під час відпочинку та особливо у спекотну суху погоду.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool