На Кіровоградщині тривають ремонтні роботи будівель пожежно-рятувальних частин

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

Підтримання належного стану матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів є вкрай важливою умовою для нормального функціонування Служби порятунку Кіровоградщини.

Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка були розроблені та затверджені відповідні плани проведення ремонтно-будівельних робіт підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.

Зокрема, щоб робочі місця та місця відпочинку особового складу, задіяного до цілодобового чергування, відповідали сучасним вимогам щодо організації праці, зусилля керівництва пожежно-рятувальних підрозділів зосереджені на ремонтних роботах будівель.

Наразі продовжуються роботи по облаштуванню пожежних частин. Так, в будівлі Новоукраїнського пожежно-рятувального підрозділу здійснено ремонт даху, повне облаштування приміщення для приймання їжі особовим складом, замінено шпалери та лінолеум у спальному приміщенні та у кабінеті начальника караулу, замінено плитку на підлозі у коридорі будівлі пожежно-рятувальної частини, а також частково відремонтовано гаражне приміщення.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool