На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи «Автобус -2014»

Травень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

З метою попередження дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв пасажирського автотранспорту, забезпечення безпеки перевезень пасажирів, зміцнення транспортної дисципліни водіїв та підвищення технічної готовності автотранспорту, котрий призначений для перевезення людей, у тому числі й під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку, на території Кіровоградської області з 20 травня до 20 червня проводиться комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті «Автобус-2014».

До системи профілактичних заходів входять: перевірка суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, з приводу виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт, а також перевірка базових підприємств щодо виконання ними договірних умов з пасажироперевізниками. Контролюється зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.
Працівниками автотехнічної інспекції підрозділів ДАІ проводитимуться інструктажі з водіями зазначеної категорії транспортних засобів з питань безпечної експлуатації рухомого складу та дотримання ними правил дорожнього руху.
Державтоінспекція м. Кіровограда звертається до всіх водіїв з проханням, бути максимально уважними та обачними під час руху, дотримуватися швидкісного режиму, правил обгону, проїзду перехресть. Ні в якому разі не сідайте за кермо в нетверезому стані, якщо бажаєте зберегти життя й здоров`я своє та оточуючих!
Шановні учасники дорожнього руху, завжди пам'ятайте, що дотримання Вами Правил дорожнього руху, дисциплінованість і уважність - гарантія безпеки для кожного!

Сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС України в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool