На Кіровоградщині тривають перевірки освітніх закладів

Червень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

У Кропивницькому перевірили стан пожежної безпеки університету, а у Знам'янці — гімназії, де будуть проводити зовнішнє незалежне оцінювання

На Кіровоградщині тривають перевірки стану пожежної та техногенної безпеки освітніх закладів, які визначені як пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

4 та 5 червня фахівці Знам’янського та Кропивницького міськрайонних відділів У ДСНС в області перевірили дотримання вимог нормативно–правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у загальноосвітній школі-гімназії №3 м. Знам'янка та у Центральноукраїнському педагогічному університеті, що в обласному центрі. Пожежні інспектори ретельно вивчили забезпеченість навчальних закладів працездатними засобами первинного пожежогасіння, наявність та стан евакуаційних виходів і шляхів, наявність на території діючих джерел пожежного водопостачання та переконались, що працівники достатньо володіють знаннями щодо дій у випадку пожежі чи іншої надзвичайної події. Рятувальники також перевірили відповідну документацію та провели інструктажі з відповідальними за пожежну безпеку особами і працівниками навчальних закладів щодо запобігання пожежам під час проведення тестувань.

У ДСНС України у Кіровоградській області


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool