На Кіровоградщині триває впровадження системи «Custody Records» (ФОТО)

Серпень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1813 | Коментарі: 0

Під час робочого візиту до міста Знам’янки керівник обласного главку відомства Роман Козьяков ознайомився з оновленими умовами діяльності правоохоронців в ізоляторі тимчасового тримання № 4, де введено посади інспекторів з дотримання прав людини. Також у підрозділі облаштовано приміщення, де проводиться інтерв’ювання осіб, поміщених в ІТТ.

На Кіровоградщині триває впровадження системи «Custody Records» (ФОТО)

На Кіровоградщині триває впровадження системи «Custody Records» (ФОТО)

На Кіровоградщині триває впровадження системи «Custody Records» (ФОТО)


До участі у заході долучилося керівництво місцевого відділення поліції, сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП в області, представники Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Управління дотримання прав людини Нацполіції України.

«Проєкт «Custody Records» – один із пріоритетних напрямків впровадження у діяльність поліції європейських стандартів. Завдяки наданню технічної та методичної допомоги представниками Консультативної місії ЄС та Управлінню ООН з обслуговування проектів, ми і надалі продовжуємо цю роботу», - зазначив Роман Козьяков.

Загалом відділення поліції та ІТТ у місті Знам’янці обладнано новітньою системою відеофіксації, комп’ютерною технікою та іншими засобами. Також в ізоляторі тимчасового тримання функціонує електронна інформаційна підсистема.

«Наразі в інших підрозділах поліції області триває впровадження системи «Custody Records», що сприяє створенню комфортних умов для персоналу поліції та осіб, які перебувають під контролем правоохоронців. Це крок до нашого європейського майбутнього», - наголосив представник Управління дотримання прав людини Нацполіції Микола Сульжук.
 

За матеріалами
Управління дотримання прав людини
Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool