На Кіровоградщині триває тиждень знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Цими днями в навчальних закладах Кіровоградщини триває тиждень знань безпеки життєдіяльності.

У ході заходу працівники Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області відвідали спеціальний дитячий навчальний заклад для дітей з вадами зору «Краплинка». Вихователь-методист Лисенко Л.Ф. привітно зустріла гостей та запросила подивитися дитячу виставу на пожежну тематику. В свою чергу представники Держтехногенбезпеки в ігровій формі розповіли дітям про правила пожежної безпеки та влаштували невеликі змагання на знання пожежної грамоти, а вихователям вручили листівки застерігаючого характеру. Також малюкам влаштували виставку іграшок, на якій були представлені кращі роботи учасників тематичних конкурсів, які протягом року проводилися Управлінням Держтехногенбезпеки та ТУ МНС в області. Іграшки дуже сподобалися маленьким вихованцям закладу, а проведені тематичні конкурси подарували дітям багато позитивних емоцій та нові знання. Питання пожежної безпеки розглядаються не тільки на подібних заходах, а і на батьківських зборах, де батькам розповідають про можливі небезпеки, які можуть спіткати дітей у випадку, якщо вони не будуть знати основні правила поводження з вогнем.
Тому проведення подібних заходів – є дуже важливим для розвитку дітей. З дитинства навчаючи свою дитину грамоті вогню, можна сподіватися, що у майбутньому вона зможе себе захистити у разі виникнення пожежі. Виконуйте правила пожежної безпеки та навчайте цьому дітей. Їх майбутнє – у ваших руках.

На Кіровоградщині триває тиждень знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)
 

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool