На Кіровоградщині триває роз’яснювальна робота з безпечної життєдіяльності

Травень 30, 2022 | Новини | Переглядів: 1408 | Коментарі: 0

30 травня співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області навчали правилам безпеки жителів Бобринецької, Дмитрівської, Компаніївської, Новгородківської та Кропивницької територіальних громад.

Під час спілкування з громадянами рятувальники наголосили, що у зв’язку з активними бойовими діями в Україні є висока ймовірність виявлення вибухонебезпечних предметів.

Тож варто постійно бути уважним і обережним: будь-який підозрілий предмет чи річ повинні викликати занепокоєння. Рятувальники нагадали алгоритм дій у такій ситуації, телефони екстрених служб та порадили суворо дотримуватись правил безпеки.

Крім того, громадяни дізнались про негативні наслідки порушень правил експлуатації побутових електроприладів, газових плит, перевантаження електромережі. При цьому наголошувалось, що уся побутова техніка повинна бути лише заводського виробництва та у справному стані – ніяких саморобних приладів. Не залишили поза увагою і питання безпеки дітей. Також громадянам нагадали про сувору відповідальність за випалювання сухої рослинності та провокування пожеж у екосистемах. Усім співрозмовникам рятувальники вручили застережні листівки і порадили у випадку надзвичайної ситуації телефонувати до Служби порятунку за номером «101».


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool